Zorgeloze payroll

Home Zorgeloze payroll

Ga voor een zorgeloze payroll

Ga voor een zorgeloze payroll

Een correcte loonberekening en personeelsadministratie is een must voor elk bedrijf. Attentia sociaal secretariaat is sinds jaar en dag gespecialiseerd in loonberekening en onze consultants brengen hun expertise tot op uw werkvloer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw payroll. Met onze basisdienstverlening en basistools voor payroll bent u altijd up-to-date en voldoet u aan alle wettelijke verplichtingen. Wij zijn proactief en denken met u mee.

5 redenen om te kiezen voor Attentia sociaal secretariaat

Lees ze hier  

“We betalen minder, winnen tijd en kunnen onze klanten zelfs een betere kwaliteit bieden.”

Udil.GE
Ben ik wettelijk in orde?

Ben ik wettelijk in orde?

Sociale wetgeving is heel complex. Een klein misverstand kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw onderneming. Attentia helpt u om te voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Onze adviseurs staan u bij en bieden verduidelijking en begeleiding bij alle sociaal-juridische vragen. Verder houden wij u steeds op de hoogte van de sociaal-juridische actualiteit via nieuwsbrieven en opleidingen.

“Attentia speelt kort op de bal. Dat is van levensbelang in de horeca.”

Hoe maakt dit een verschil voor horecagroep Eccellenza?

Lees het hier  

Extra hulp nodig? Denk dan aan outsourcing

Al eens aan outsourcing gedacht? In drukke periodes, bij tijdelijke ondercapaciteit of een extra project kan een externe werkkracht de werkdruk verminderen en de workload optimaliseren.

Bovendien brengt  met onze consultants extra expertise in huis. Zij zijn steeds op de hoogte van de actualiteit en bezitten heel wat kennis en ervaring van bij andere klanten. Ze kunnen dus meteen meedraaien en een toegevoegde waarde bieden in uw team.

Wat is de meerwaarde van outsourcing voor uw bedrijf?

Lees de blog

Digitaliseer uw payroll met DOTS Payroll Essentials

België is één van de meest complexe landen ter wereld op vlak van loonberekening. Uw efficiëntie voor de loon- en personeelsadministratie verhogen dankzij de juiste tools is dus een grote hulp.

Dankzij ons online SAAS-platform (Software as a Service) Dots en meer specifiek de solution DOTS Payroll Essentials plugt u in op de loonmotor van Attentia, die uw data verwerkt tot correcte lonen.

Bovendien is het een sterke basis om alle gegevens en prestaties van uw medewerkers eenvoudig te beheren. Nog een troef voor een zorgeloze payroll! Wie wil daar niet voor tekenen?

Ontdek hoe u uw payroll naadloos kunt integreren in DOTS, het digitale platform dat HR en Well-being samenbrengt.

Dots payroll Essentials

HR analytics: haal voordeel uit uw data

Data is het nieuwe goud, maar hoe delf je het? Het analyseren en gebruiken van data biedt u de nodige inzichten om de juiste beslissingen te nemen. Het Attentia Business Intelligenceteam helpt bij het analyseren van uw beschikbare data en bezorgt u de nodige inzichten om een competitief voordeel te creëren in uw sector. Op basis van hun analyses kunt u ook processen verbeteren of situaties simuleren (predictive analyses).

Benieuwd wat ons Business Intelligenceteam voor uw onderneming kan doen?

Ontdek het hier  

Klant worden is eenvoudig.

Laat hier uw gegevens achter, wij doen de rest.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.