Wettelijk in orde en klaar voor de toekomst: Ontdek ons Kickstartpakket Kantoor  

Globaal preventieplan. Jaarverslag. Risicoanalyses. Allemaal wettelijk verplicht voor kmo’s, weinig ondernemers hebben de tijd of de middelen om zich hiermee bezig te houden.

De experts van Attentia begrijpen de nood om op een efficiënte en slimme manier een heleboel wettelijk verplichtingen te kunnen afvinken. Daarom hebben wij ‘Welzijn Werkt: Kickstartpakket Kantoor’ uitgewerkt. Met dit pakket zit u meteen goed om de basis in orde te brengen.

Dit pakket is met zorg samengesteld voor kmo’s tot 20 medewerkers, met voornamelijk beeldschermwerkers.

 

Download de productfiche  

Globaal preventieplan

wettelijk verplicht

Onze preventieadviseur ondersteunt u bij het opmaken van een globaal preventieplan dat voldoet aan de noden van uw kantoor en de eisen van de wetgever.

Meer info  

Jaarverslag van de interne preventiedienst 

wettelijk verplicht

Onze preventieadviseur ondersteunt u bij het opmaken van het jaarverslag van de interne preventiedienst.

Risicoanalyse eerste hulp 

wettelijk verplicht

Onze preventieadviseur helpt u bij het uitvoeren van de risicoanalyse van de aanwezige noodvoorzieningen en de middelen die de onderneming voorziet om met ongevallen om te gaan.

Risicoanalyse van de werkposten

wettelijk verplicht

Onze preventieadviseur helpt u bij het in kaart brengen van de risico’s en de genomen preventiemaatregelen per werkpost.

Risicoanalyse Covid-19 

wettelijk verplicht

Onze preventieadviseur helpt u bij het uitvoeren van een risicoanalyse om na te gaan of alle maatregelen correct worden toegepast, zoals bijv. social distancing, aangepaste reinigingsprogramma’s, ventilatienormen, …

Risicoanalyse psychosociale risico’s 

wettelijk verplicht

Wij bieden u een handige tool voor de uitvoering van deze risicoanalyse (video en templates).

Procedure moederschapsbescherming 

wettelijk verplicht

Op basis van de bij ons gekende werkposten en risico’s binnen uw onderneming bezorgt onze preventieadviseur u een procedure moederschapsbescherming die de te nemen maatregelen omschrijft ter bescherming van zwangere medewerkers en medewerkers die borstvoeding geven.

Initiatiecursus EHBO 

halve dag - 1 medewerker

De initiatiecursus is bedoeld voor werknemers die geen brevet van EHBO-hulpverlener hebben, maar aangeduid zijn binnen hun organisatie om eerste zorgen te verstrekken.

E-learning beeldschermwerk 

alle medewerkers 

De E-learning voor beeldschermwerkers is ideaal om te peilen naar de ergonomische kennis van uw medewerkers. De tool bevat een reeks oefeningen die correct moeten worden uitgevoerd zodat de ergonomiebarometer op het einde volledig in het groen staat.

Bovenstaande items kunnen uiteraard ook los aangevraagd worden bij Attentia, maar met het Kickstartpakket Kantoor bent u met een heel aantal zaken in orde, aan een aantrekkelijke pakketprijs.

Vraag hieronder uw offerte aan

Wettelijk in orde en klaar voor de toekomst

Vraag offerte aan