Hét pakket voor een veilig kantoor

Als werkgever weet je dat Preventie & Bescherming belangrijk is. Maar wat moet je nu eigenlijk allemaal doen om in orde te zijn voor jouw werknemers? Met het Kickstartpakket voor kantoren tot 20 werknemers bespaar je heel wat tijd en geregel. De experts van Attentia nemen je de administratie van 9 belangrijke werkpunten immers volledig uit handen en zorgen ervoor dat de puzzel klopt. Makkelijk en efficiënt.

 

Download de productfiche  

Globaal preventieplan

wettelijk verplicht

We maken een globaal preventieplan op dat voldoet aan de noden van je kantoor én de eisen van de wetgever.

Meer info  

Jaarverslag interne preventiedienst

wettelijk verplicht

We helpen bij de opmaak van het jaarverslag van de interne preventiedienst.

Risicoanalyse eerste hulp

wettelijk verplicht

We voeren een risicoanalyse uit van de aanwezige noodvoorzieningen en de middelen van de onderneming om met ongevallen om te gaan.

Risicoanalyse van de werkposten

wettelijk verplicht

We brengen per werkpost de risico’s en preventiemaatregelen in kaart.

Risicoanalyse telewerken

We voeren een risicoanalyse uit rond telewerken en de welzijnsrisico’s die daaraan verbonden zijn. We stellen preventiemaatregelen voor waarmee je aan de slag kan.

Tool voor analyse psychosociale risico’s

wettelijk verplicht

We bieden je een handige tool voor de uitvoering van de risicoanalyse psychosociale risico’s. Een video en templates loodsen je er moeiteloos doorheen.

Procedure moederschapsbescherming

wettelijk verplicht

We bezorgen je een procedure waarin de maatregelen ter bescherming van zwangere medewerkers en medewerkers die borstvoeding geven omschreven staan.

Initiatiecursus EHBO 

halve dag - 1 medewerker

De risicoanalyse EHBO bepaalt de opleidingsnoden binnen jouw onderneming voor eerste hulp. De initiatiecursus is bedoeld voor werknemers die geen EHBO-brevet hebben, maar wel aangeduid zijn om eerste zorgen te verstrekken op de werkplek.

E-learning beeldschermwerk 

alle medewerkers 

Deze e-learning is ideaal om het bewustzijn rond ergonomie bij telewerkers te vergroten, en de ergonomische kennis van je medewerkers op te krikken.

Risicoanalyse brand

optioneel

Bovenop dit pakket kan je optioneel ook een risicoanalyse brand aanvragen. We begeleiden je bij volgende topics: brand voorkomen, veilig evacueren, brand onder controle houden en schade beperken.

Wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar wellbeing@attentia.be!

Vraag hieronder uw offerte aan

Wettelijk in orde en klaar voor de toekomst

Vraag offerte aan