Veelgestelde Vragen

Wat is Dimona

Wat is een Dimona-aangifte? We leggen het hier op een heldere manier voor je uit.

Lees artikel

Je kmo veilig heropstarten, hoe doe je dat?

Het leven lijkt zich stilaan te hernemen na de strenge quarantainemaatregelen door Covid-19. Ook de economie start weer op en als kmo zit je waarschijnlijk met vragen om je bedrijf op een veilige manier terug op te starten voor je medewerkers. Dit zijn onze tips voor een veilige heropstart:

Lees artikel

Drie tips om je medewerkers thuis te ondersteunen

Thuiswerken is een blijvertje. Om tijdens deze crisisperiode - maar ook in de post-coronaperiode - je medewerkers op de meest ideale manier te laten thuiswerken, sta je best even stil bij de volgende drie belangrijke aspecten: well-being, werkplekcomfort en het wettelijk kader.

Lees artikel

Hoe kies ik een sociaal secretariaat voor mijn kmo?

Een sociaal secretariaat is een perfecte aanvulling voor jouw kmo. Het ontzorgt je op vlak van je personeels- en loonadministratie, waardoor jij je kan focussen op de kernactiviteiten van je kmo. Maar hoe kies je nu het juiste sociaal secretariaat voor je kmo? Stel jezelf deze vier vragen in het zoeken naar de juiste partner:

Lees artikel

Waarom als kmo voor Attentia kiezen?

De eerste stappen in de ondernemerswereld heb je al even gezet. Met volle overgave. En daar pluk je nu de vruchten van, want de opdrachten komen vlot binnen. Maar hoe kan je verder groeien zonder het overzicht te verliezen, het welzijn van jouw medewerkers te vergroten, en in orde te blijven met alle wettelijke bepalingen op vlak van verloning en welzijn? Wij geven je vijf goede redenen waarom Attentia de ideale partner in crime is voor jouw groeitraject.

Lees artikel

1 2 3