Waarom als kmo voor Attentia kiezen?

Home Waarom als kmo voor Attentia kiezen?

De eerste stappen in de ondernemerswereld heb je al even gezet. Met volle overgave. En daar pluk je nu de vruchten van, want de opdrachten komen vlot binnen. Maar hoe kan je verder groeien zonder het overzicht te verliezen, het welzijn van jouw medewerkers te vergroten, en in orde te blijven met alle wettelijke bepalingen op vlak van verloning en welzijn? Wij geven je vijf goede redenen waarom Attentia de ideale partner in crime is voor jouw groeitraject.

Elk zijn expertise. Elk zijn focus.

Jij bent goed in wat je doet. Wij zijn ook specialisten in ons vak. Door je HR- en personeelsadministratie aan ons toe te vertrouwen, kan jij focussen op de activiteiten van je kmo en je klanten nog beter bedienen. Zit je in de bouwsector, dienstensector, transport, of retail? Zelfs die specifieke knowhow hebben wij in huis.

Sociaal secretariaat én Well-being onder één dak

Eenmaal je medewerkers in dienst neemt, verandert er veel voor jou als ondernemer. Je hebt niet alleen een volledige personeelsadministratie inclusief loonbeheer, maar je moet ook rekening houden met preventie en bescherming zodat je medewerkers in optimale en veilige omstandigheden kunnen werken. Het goede nieuws is dat je bij Attentia al deze diensten onder één dak vindt. Met één aanspreekpunt voor al jouw vragen!

Flexibiliteit op jouw maat

Een goede ondernemer vertrekt vanuit de noden van de klant en zoekt dan een aangepaste oplossing. Dat hoeven we jou niet te vertellen. En dat doen wij ook. Wij geven antwoord op jouw vraagstukken op vlak van HR en/of preventie & bescherming en zorgen voor een antwoord op maat van jouw onderneming. Dat kan gaan van een eenvoudige loonberekening tot specifiek juridisch advies of een vitaliteitsprogramma voor de werknemers. Dat is onze flexibiliteit. Dat is jouw winst.

Correct en transparante prijs

Geen addertjes onder het gras bij Attentia. Niets is immers vervelender dan op een factuur de post ‘extra kosten’ te ontdekken. Ga je met ons in zee, dan krijg je van ons vooraf een duidelijk prijsoverzicht. Zonder supplementen! Wij werken in alle transparantie met een duidelijke rapportering zodat de maandelijks factuur nooit een verrassing in petto heeft.

Wij zijn volledig digitaal

Attentia staat altijd voor je klaar. In een van onze kantoren, bij jou op de werkvloer of digitaal. Want time is money en tijdens de klassieke werkuren ben jij uiteraard druk in de weer voor jouw klanten. Om jouw administratie te regelen kan je online bij ons terecht. Vanaf je aansluiting in een aantal kliks tot één handig digitaal platform het beheer van je personeelsadministratie. Ontdek hoe Attentia het verschil maakt voor kmo’s.

Verder groeien met je onderneming?

Attentia ondersteunt je maximaal op het vlak van personeelsadministratie én preventie & bescherming

Contacteer ons