Waarom als kmo voor Attentia kiezen?

Waarom als kmo voor Attentia kiezen?

De eerste stappen in de ondernemerswereld heeft u al even gezet. Met volle overgave. En daar plukt u nu de vruchten van, want de opdrachten komen vlot binnen. Maar hoe kan u verder groeien zonder het overzicht te verliezen, het welzijn van uw medewerkers te vergroten, en in orde te blijven met alle wettelijke bepalingen op vlak van verloning en welzijn? Wij geven u vijf goede redenen waarom Attentia de ideale partner in crime is voor uw groeitraject.

Elk zijn expertise. Elk zijn focus.

U bent goed in wat u doet. Wij zijn ook specialisten in ons vak. Door uw HR- en personeelsadministratie aan ons toe te vertrouwen, kan u zich focussen op de activiteiten van uw kmo en uw klanten nog beter bedienen. Zit u in de bouwsector, dienstensector, transport, of retail? Zelfs die specifieke knowhow hebben wij in huis.

Sociaal secretariaat én Well-being onder één dak

Eenmaal u medewerkers in dienst neemt, verandert er veel voor u als ondernemer. U heeft niet alleen een volledige personeelsadministratie inclusief loonbeheer, maar u moet ook rekening houden met preventie en bescherming zodat uw medewerkers in optimale en veilige omstandigheden kunnen werken. Het goede nieuws is dat u bij Attentia al deze diensten onder één dak vindt. Met één aanspreekpunt voor al uw vragen!

Flexibiliteit op uw maat

Een goede ondernemer vertrekt vanuit de noden van de klant en zoekt dan een aangepaste oplossing. Dat hoeven we u niet te vertellen. En dat doen wij ook. Wij geven antwoord op uw vraagstukken op vlak van HR en/of preventie & bescherming en zorgen voor een antwoord op maat van uw onderneming. Dat kan gaan van een eenvoudige loonberekening tot specifiek juridisch advies of een vitaliteitsprogramma voor de werknemers. Dat is onze flexibiliteit. Dat is uw winst.

Correct en transparante prijs

Geen addertjes onder het gras bij Attentia. Niets is immers vervelender dan op een factuur de post ‘extra kosten’ te ontdekken. Gaat u met ons in zee, dan krijgt u van ons vooraf een duidelijk prijsoverzicht. Zonder supplementen! Wij werken in alle transparantie met een duidelijke rapportering zodat de maandelijks factuur nooit een verrassing in petto heeft.

Wij zijn volledig digitaal

Attentia staat altijd voor u klaar. In een van onze kantoren, bij u op de werkvloer of digitaal. Want time is money en tijdens de klassieke werkuren bent u uiteraard druk in de weer voor uw klanten. Om uw administratie te regelen kan u online bij ons terecht. Vanaf uw aansluiting in een aantal kliks tot één handig digitaal platform voor het beheer van uw personeelsadministratie. Ontdek hoe Attentia het verschil maakt voor kmo’s.

Verder groeien met uw onderneming?

Attentia ondersteunt u maximaal op het vlak van personeelsadministratie én preventie & bescherming

Contacteer ons