Bouwen aan uw bedrijf:

Starten en groeien

Onze diensten en oplossingen om uw bedrijf – klein of groot – uit te bouwen

Als advies- en servicebedrijf met 40 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, bieden we geïntegreerde oplossingen voor HR, salarisadministratie én welzijn op het werk. Ons team is uw verlengstuk en levert de technologie, expertise, ondersteuning en community die u nodig heeft om uw mensen en uw bedrijf te doen groeien. Wij delen de ambitie met onze klanten om sterke bedrijven te maken met gelukkige medewerkers in een veilige, gezonde en motiverende werkomgeving. Als vertrouwde partner van onze klanten bouwen we elke dag opnieuw aan een unieke en proactieve begeleiding die u toegang geeft tot efficiënte, kwalitatieve oplossingen en tools en toonaangevende expertise op het vlak van zowel HR, salarisadministratie als welzijn op het werk. We nemen de groei van uw mensen en bedrijf persoonlijk en zetten dagelijks onze getalenteerde experten in die u helpen starten met uw bedrijf, starten met personeel, uw bedrijf helpen groeien en uw organisatie helpen ontwikkelen.

Bedrijf starten

 • Start online uw zaak op
 • Hoofdberoep of bijberoep
 • Ondernemingsvorm
 • Businessplan
 • BTW-nummer
 • Sociale bijdragen

Lees meer  

Starten met personeel

 • Personeel aanwerven
 • Aansluiting sociaal secretariaat
 • Aansluiting externe dienst voor preventie en bescherming op het werk
 • Loonkost
 • Financiële voordelen
 • Arbeidsovereenkomst

Lees meer  

Bedrijf groeien

 • Ondersteuning bij groei

Lees meer  

Onze andere diensten

Payroll

De juiste medewerkers aanwerven? Met een te laag loon zal dat niet lukken, maar een te hoog loon zet financiële druk op uw kmo. Daarom stellen onze experts samen met u een interessant, marktconform loonpakket op.

Bekijk  

Preventie & Bescherming

Van zodra u een eerste medewerker onder uw vleugels hebt, heeft u bepaalde verplichtingen. Zo is het wettelijk verplicht om een preventieadviseur aan te stellen. Onze externe dienst voor preventie en bescherming op het werk zorgt ervoor dat uw medewerkers floreren in een veilige en vitale werkomgeving.

Bekijk  

Gelukkige medewerkers in een veilige, gezonde en motiverende werkomgeving maken sterke bedrijven.

Klant worden   Contacteer uw expert  

Het werk dat Attentia doet, stelt ondernemers in staat om hun bedrijf op te bouwen en zich te concentreren op waar ze gepassioneerd over zijn. De ondernemers waar we mee samenwerken creëren hun bedrijf om het verschil te maken en ze vertrouwen erop dat wij hen helpen succesvol te zijn. We voelen ons bevoorrecht om hier deel van te mogen uitmaken.

Berlinde Van Eenoo – Directeur KMO

Waarom kiezen voor Attentia?

Alle expertise onder één dak

Onze experts zorgen ervoor dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet én dat uw medewerkers tevreden zijn.

Een persoonlijke begeleiding

U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen. Uw contactpersoon regelt alles en geeft u ook proactief advies.

Gedreven door expertise

Onze specialisten ontzorgen u zodat u kan focussen op uw bedrijf. En wees gerust: de specifieke kennis over uw sector hebben wij in huis.

Transparantie troef

Wij werken heel transparant, met heldere tarieven. Bij ons moet u geen schrik hebben voor onverwachte of verdoken kosten.