QIOSQ

“Mijn personeels- en loonadministratie in één handige tool.”

Voor uw medewerkers is het cruciaal dat de lonen tijdig en correct worden uitbetaald. Anderzijds hebt u nog heel wat andere taken en wilt u de loonberekening zo efficiënt mogelijk doen. Met QIOSQ kan dat. U hoeft alleen te zorgen dat de personeelsgegevens correct zijn ingevuld. Daarna neemt uw klantenbeheerder het van u over. Met kennis van zaken doet hij of zij een extra controle op de gegevens voor de loonberekening gebeurt. Is er nieuwe sociale wetgeving die veranderingen impliceert voor de loonberekening? Geen nood, QIOSQ is altijd up-to-date en zorgt voor een juiste loonadministratie.

QIOSQ, dat is personeelsadministratie en correcte loonberekening online, aangepast aan uw bedrijf.

QIOSQ is een modulaire onlinetoepassing voor al uw HR-behoeften. Waarvoor, wanneer en hoe u de tool gebruikt, kiest u volledig zelf. Heeft u daarnaast bijkomende vragen, uw klantenbeheerder blijft uw aanspreekpunt.

Settings icon

Waarvoor?

Wilt u met de tool enkel uw lonen berekenen? Of wilt u bepaalde taken zelf uitvoeren? Ga dan voor QIOSQ of QIOSQ Plus.

Wanneer?

QIOSQ is een cloud toepassing en dus bereikbaar 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Contact icon

Hoe?

Doet u uw administratie op kantoor of vanop afstand? Het kan allemaal. QIOSQ is beschikbaar op computer, laptop, tablet en smartphone.

Digitaliseer uw KMO! Kies QIOSQ en ga aan de slag.

Met uw internetverbinding, login en wachtwoord kunt u de klok rond, zeven op zeven dagen inloggen. Alle gegevens staan op de beveiligde servers van Attentia. Wij zorgen ervoor dat al uw personeelsgegevens juist ingelezen zijn en dat de toepassing altijd gebruiksklaar is. Bovendien kan ook uw boekhouder toegang krijgen als dat nodig is.

QIOSQ

Attentia doet het volgende voor u:

  • Gebruiksvriendelijke tool
  • Altijd online beschikbaar, ook via tablet of smartphone
  • Correcte loonberekening in een handomdraai
  • Op maat van uw kmo

QIOSQ Plus

Attentia doet het volgende voor u:

  • Gebruiksvriendelijke tool
  • Correcte loonberekening in een handomdraai
  • Toevoegen extralegale voordelen en voorschotten
  • Simulaties zijn mogelijk
  • Dimona kan meteen in QIOSQ Plus
  • Op maat van uw kmo

Ontdek de Qiosq-app

Via deze app zijn je medewerkers niet meer afhankelijk van een laptop om hun verlof aan te vragen of hun ziektebriefje door te sturen. Ook documentenbeheer en onkostenbeheer (optioneel) kunnen via de app, waardoor de module nóg handiger wordt om mee te werken.

Geen enkel blog- of nieuwsbericht missen?