Gezondheidstoezicht, risicobeheersing

Home Preventie en bescherming

Onze externe dienst voor preventie en bescherming op het werk is niet enkel verantwoordelijk voor het verplicht medisch toezicht, maar kan ook actief ingezet worden op het vlak van risicobeheersing. Onze 107 preventieadviseurs-geneesheren en 45 preventieadviseurs risicobeheersing staan u bij met advies, onderzoek en training op het vlak van: arbeidsveiligheid, industriële hygiëne en toxicologie, psychosociale aspecten van het werk, ergonomie, risicopreventie en corporate vitality (energie-en stressmanagement).

Naast verplicht medisch onderzoek staan wij u ook bij op vlak van risicobeheersing.

Gezondheidstoezicht

Op zoek naar een partner die verder gaat dan de wettelijke verplichtingen rond gezondheidstoezicht? Bij Attentia stellen we alles in het werk om bovenal een veilige en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers te creëren. Met onze gratis tool kan u de medische onderzoeken voor uw werknemers eenvoudig en efficiënt inplannen.

Ontdek meer

Risicobeheersing

Risico’s beheersen en tot een minimum herleiden binnen uw bedrijf is een omvangrijke taak. Uiteraard wil u hierin verder gaan dan het naleven van de wettelijke verplichtingen rond preventie en bescherming.

Ontdek meer

Toegang tot uw online toepassingen

Inloggen  

Geen enkele update missen?