Attentia maakt flexibele mobiliteit gratis voor kmo’s dankzij partnership met MBrella

Beheren van je team Attentia maakt flexibele mobiliteit gratis voor kmo’s dankzij partnership met MBrella

Attentia heeft de handen in elkaar geslagen met Mbrella om een gratis tool aan te bieden voor het beheer van het mobiliteitsplan van de kmo. Het platform van Mbrella biedt kleinere ondernemingen de kans om net zo’n interessante mobiliteitsplannen aan te bieden aan hun werknemers als grote bedrijven. Dat was tot nu toe vaak onmogelijk, omdat soortgelijke platformen meestal een maandelijks bedrag per werknemer aanrekenen dat voor veel kmo’s niet haalbaar is. Mbrella is gratis te gebruiken tot 250 werknemers.

In een veranderende werkwereld is flexibele mobiliteitsoplossingen kunnen aanbieden aan uw werknemers niet alleen een groot pluspunt – het wordt stilaan onontbeerlijk. Meer thuiswerk, het eeuwige fileprobleem en een groeiend eco-bewustzijn maken dat een bedrijfswagen of treinabonnement niet meer volstaat voor de realiteit van de meeste werknemers.

“Kleine ondernemingen kunnen hun werknemers vaak niet zo’n uitgebreide mobiliteitsoplossingen aanbieden als grote bedrijven, en velen hebben zelfs helemaal geen aanbod,” vertelt Amaury Gerard, CEO van Mbrella. “Ze hebben niet altijd de koopkracht om voordelig bedrijfswagens te leasen, en ook alternatieve mobiliteitsplannen vallen vaak duur uit en zijn arbeidsintensief.”

“Om een oplossing te bieden voor deze nieuwe realiteit gaan we in zee met Mbrella. Mbrella maakt het aanbieden van flexibele mobiliteitsplannen en aantrekkelijke mobiliteitsvoordelen aan werknemers eenvoudig, intuïtief, en is bovendien gratis voor kmo’s. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze klanten een eenvoudige totaaloplossing bieden voor het opstellen en uitvoeren van een flexibel mobiliteitsbeleid, aangepast aan de noden van vandaag. De samenwerking maakt het ook mogelijk om werknemers rechtstreeks terug te betalen voor hun mobiliteitsgebruik via de payroll, wat meer efficiëntie betekent voor HR-afdelingen en medewerkers die gebruik zullen maken van het nieuwe platform”, besluit Berlinde Van Eenoo, directeur kmo.

Meer info? Contacteer ons