Jouw zaak groeit

Jouw zaak groeit

Alle HR & Well-being expertise onder één dak

Je kmo is succesvol en groeit steeds verder. Jouw eerste medewerker krijgt diverse collega’s rondom zich. Toch hoeft ‘meer medewerkers’ niet synoniem te staan voor ‘meer zorgen’. Je kan ook perfect groeien zonder zorgen, met Attentia als partner.

Onze experts zorgen ervoor dat je aan alle wettelijke verplichtingen voldoet én dat je medewerkers tevreden zijn.

Een persoonlijke begeleiding

Je hebt één aanspreekpunt bij Attentia voor al jouw vragen. Jouw contactpersoon regelt alles voor jou en zal je bovendien proactief advies geven.

Gedreven door expertise

Elk zijn vak. Onze specialisten ontzorgen jou zodat jij kan focussen op je zaak. En wees gerust: de specifieke kennis over jouw sector hebben wij in huis.

Voor jou en je medewerkers

Attentia helpt je bij het loonbeheer en de personeelsadministratie. Maar wij kijken ook naar het welzijn van jouw medewerkers. Want gelukkige medewerkers zijn de drijvende kracht achter iedere succesvolle onderneming, groot of klein.

Transparantie troef

Wij werken heel transparant, zonder verborgen agenda. En onze tarieven zijn helder, dus je moet niet vrezen voor onverwachte of verdoken kosten.

Waarom als kmo in volle groei kiezen voor Attentia?

Alle HR en Well-being expertise zit bij Attentia onder één dak. Bij Attentia kan je terecht voor diverse diensten, apart of als een totaalpakket. Jij bent in de lead en kiest zelf waar en wanneer je de meeste ondersteuning kan gebruiken.

Loonbeheer & personeelsadministratie

Wat is een goede verloning en hoe kan je die optimaliseren?

Attentia staat je bij in jouw personeelsadministratie en zorgt voor een correcte loonberekening.

Meer info over een correcte payroll

Wij adviseren je bovendien in duurzaam verlonen met aandacht voor loonoptimalisatie, bonusoptimalisatie, mobiliteit en opleidingen voor medewerkers.

Meer info over een strategisch loonbeleid

Juridische ondersteuning 

De sociale wetgeving verandert voortdurend. Als bedrijfsleider van een kmo is het niet evident om dit nauwgezet op te volgen. De juridische dienst van Attentia volgt de sociaal-juridische actualiteit op de voet en kan jou of je HR-verantwoordelijke bijstaan met concreet advies op sociaal en fiscaal vlak.

Ontdek meer over juridische ondersteuning

Welzijn op het werk

Bij Attentia stellen we alles in het werk om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren voor jouw medewerkers. Onze externe dienst preventie & bescherming op het werk staat niet alleen in voor het gezondheidstoezicht maar ook voor de risicobeheersing.

Uiteraard kennen we de grote uitdagingen van vandaag en bieden staan we jou bij om het welzijn van je medewerkers te verbeteren. Ontdek onze aanpak voor:

  • Absenteïsme of verzuim
  • Meer vitaliteit en veerkracht
  • Retentie of aantrekken van talent

Meer info over welzijn op het werk

Sectorspecifieke aanpak

Is jouw bedrijf actief in een van deze sectoren? Ontdek dan hier welke voordelen een partnership met Attentia voor jou kan opleveren.

Uiteraard is onze kennis niet beperkt tot deze sectoren, dus neem zeker contact op voor een aanpak op maat van jouw zaak.

Sociale Verkiezingen 2024

Heb je minstens 50 medewerkers in dienst? Dan moet je sociale verkiezingen organiseren. Wij helpen jou met de voorbereiding en organisatie.

Meer weten over de samenwerking met Attentia?

Laat jouw gegevens na en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Contacteer mij