Start je zaak

Start je zaak

Met Attentia naar een succesvolle start als zelfstandige.

Ik wil starten
Mijn eerste medewerker

Starten met personeel

Van ondernemer tot werkgever: wij begeleiden jouw groeitraject!

Sluit online aan

Jouw kmo

Jij focust op je zaak, Attentia doet de rest.

Laat je zaak groeien
Boekhouders

Boekhouders

Fiscaal-juridische ondersteuning nodig? Wij bieden totaalservice voor u én uw klant.

Meer info

Je eigen zaak starten? Starten met personeel? Of je kmo laten bloeien?

Bij Attentia geloven we dat gelukkige mensen de drijvende kracht zijn achter iedere succesvolle onderneming. Heb je nog geen personeel en ben je van plan om een eerste medewerker aan te werven? Dan zorgen wij voor optimale ondersteuning.

We helpen jou met loonbeheer en personeelsadministratie, maar zetten ook stevig in op het welzijn van je medewerkers.

Zo heb je zelf alle tijd om je te focussen op het verder uitbouwen van je kmo.

Waarom voor Attentia kiezen?

Alles onder één dak

Als HR en Well-being partner zorgen wij er in eerste instantie voor dat aan alle wettelijke voorschriften wordt voldaan.

Heb je medewerkers? Dan helpen wij je om je medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving enerzijds en anderzijds een optimale verloning te bieden.

Wij bieden de nodige oplossingen zodat je medewerkers veerkrachtig worden, je verzuim daalt en je iedereen aan boord kan houden.

Ruime ervaring ook in jouw sector

Met 750 experts zorgt Attentia ervoor dat je jezelf volledig op je zaak kunt focussen. En wees gerust: ook de specifieke kennis over jouw sector hebben we in huis. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren over verplichtingen en zaken die je zeker niet mag vergeten.

Bovendien zijn we altijd in de buurt. Attentia heeft een breed netwerk van 40 kantoren verspreid over het hele land. Zo staat er overal iemand klaar om vragen te beantwoorden en om je zaak te helpen groeien.

Een vast aanspreekpunt die proactief meedenkt

Een vaste en persoonlijke contactpersoon zorgt voor alle sociaal-juridische ondersteuning die je nodig hebt. Van de opstart van je zaak en het aanwerven van een eerste medewerker tot de duurzame groei van jouw kmo: wij denken altijd proactief mee en voorzien je van gepast advies.

Onze klantenbeheerders kunnen rekenen op jarenlange ervaring en kennen de dossiers van hun klanten door en door. Zo weten ze altijd wat voor jouw zaak echt belangrijk is.

Een transparante prijs

Wie net een nieuwe zaak heeft opgestart of z’n kmo een boost wil geven, komt liever niet voor onverwachte rekeningen en andere verrassingen te staan. Bij Attentia werken we daarom heel transparant, zonder verborgen agenda.

Dankzij heldere tarieven weet je op voorhand welke diensten je krijgt en hoeveel het je zal kosten. Zo kan je je budget beter beheren en investeren in de dingen die jouw zaak nodig heeft om te groeien.

Zin om kennis te maken?

Contacteer ons