Ontdek de mogelijkheden

Als kmo ben je misschien al langer overtuigd van de voordelen van flexibel verlonen. Jouw medewerkers hebben de vrijheid om zelf hun loonpakket samen te stellen en jij profileert je als aantrekkelijke werkgever zonder dat dit voor een hogere loonkost zorgt.

Lees artikel

Attentia helpt je graag!

Met de werkbaarheidscheques kan je als eenmanszaak, KMO of grote onderneming in 2022 tot € 10.000 steun krijgen om de werkbaarheid van je organisatie in kaart te brengen en aan te pakken.

Lees artikel

Zo hou je hen aan boord!

Door structureel te telewerken tijdens de pandemie, veranderde de relatie tussen werkgevers en werknemers. Veel medewerkers willen de controle over hun werk-privé balans graag zelf in handen nemen. De zoektocht naar een werkgever en een werkplek die toekomst bieden aan deze veranderende behoeften is daarvan het gevolg.

Lees artikel

Advies bij het opstellen van jouw risicoanalyse en 11 andere basisdiensten Preventie en Bescherming op het Werk

Bedrijf categorie C- of D, of een micro-onderneming? Dan valt jouw organisatie onder het forfaitair systeem van de Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk. Dit betekent dat je in ruil voor de forfaitaire minimumbijdrage recht hebt op een basispakket van 12 prestaties.

Lees artikel

Een goede kennis van EHBO kan levens redden. Met deze nuttige tips ben je alvast goed geïnformeerd in geval van nood.

Een goede kennis van EHBO kan levens redden. Met deze nuttige tips ben je alvast goed geïnformeerd in geval van nood.

Lees artikel

1 2

Voel jij het ook al kriebelen?

Wil jij ook een succesvol ondernemer worden? Ben je overtuigd van Attentia en word je graag klant?

Bekijk hier de volgende stap.

Klant worden