BBNO – Uw exclusieve voordelen

“Ontdek hier uw exclusieve voordelen als BBNO-lid!”

In het kader van een samenwerking tussen Attentia en BBNO is er nu een uitzonderlijk gunstig aanbod voor alle BBNO-leden. Bij het intekenen op onderstaande diensten, geniet u van maar liefst 50% korting.

Wat kan u als lid van BBNO concreet van ons verwachten?

Alles onder één dak, en de professionele ondersteuning van experten, dat kan enkel bij Attentia. Wij bieden met een sociaal secretariaat, een dienst preventie & bescherming én een juridische afdeling een oplossing op maat van elke KMO. We zorgen ervoor dat u wettelijk in orde bent op vlak van Sociaal Secretariaat en Preventie & Bescherming. Maar we kunnen ook een stap verder gaan en uw loonbeleid doorlichten, op zoek gaan naar kostenbesparing, de psychosociale belasting in uw onderneming aanpakken, …

De combinatie van onze expertise in HR & Well-being, samen met onze kennis van uw sector maakt van ons uw ideale partner. Zo kan u zich volledig toeleggen op uw vak. Reeds heel wat BBNO-leden zijn overtuigd van onze aanpak! Hierdoor is Attentia de onbetwiste leider én referentie voor uw sector! Kies vandaag nog voor onze expertise en bespaar bovendien minstens 50% op uw kosten voor de loonverwerking!

Vlag icoon

Alles onder één dak

Vlag icoon

Eén aanspreekpunt

Leren icoon

Sociaal-juridische ondersteuning

Hart icoon

Uitzonderlijk tarief

Besteed uw personeelsadministratie uit aan Attentia

en geniet van een voordelig beheertarief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.